Good Nite!

Good Nite!

mataku rasa mengantuk.. aku mahu tidur.. selamat malam.. jangan merewang!
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Maki-Maki Hamun Hamun

Maki-Maki Hamun Hamun

Perlukah makian kalau marahkan orang lain? Adakah hati kita ada berasa puas lepas memaki? Saya perlukan jawapan anda? Please... Tapi tak per...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Belajar Untuk Membuat DEkorasi Blogger

Belajar Untuk Membuat DEkorasi Blogger

Macam mana blog aku ok tak? Aku sekarang tengah belajar untuk mendekorasi blog sendiri. Jemu rasanya nak ambil templete blogger yang sedia ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Tutorial 1 : Jom Check BERAT BLOG

Tutorial 1 : Jom Check BERAT BLOG

Jangan ingat badan kita ini je kena timbang! tapi berat blog pun kena juga. Aku ada jumpa web untuk testing berat blog.. So kalau dah berat ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Penyakit Kedekut

Dalam kehidupan kita mesti kita akan berjumpa dengan orang yang kedekut. Sifat kedekut boleh dilihat di dalam diri individu sama ada sen...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Gara-gara handphone bijak kreditku melayang-layang. Penangan Nokia E72!

comel tak E72 aku berwarna Gold.. Itulah entry untuk hari ini. Ak...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Dekorasi BLOG yang saya SUKA

Dekorasi BLOG yang saya SUKA

Hobi aku memang berblogger! Tapi di samping berblog aku juga suka sanggat tukar theme..dan membaca blog. Aku tak suka nak komen2 blog orang ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Cocktail Susu

Cocktail Susu

Bahan-Bahan: 1 tin susu cair 2 tin air masak.( Gunakan tin susu cair itu juga ) ½ tin buah buahan dl...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Hariku!

Hariku!

Sebenarnya semalam dan kemarin aku malas sangat nak update blog sebab penat sangat. Kalau penat je tak ap...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Kerja?

Hari yang baik! Sebenarnya semua hari adalah baik..Tapi hari ini aku mendapat panggilan ujian untuk j...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Dasar binatang!

Dasar binatang!

Sungguh binatang sekali orang-orang yang mengedit photo ini untuk menghina Kaabah.. Semoga Allah membalas kepada manusia durjana ini!! Di h...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

SOMBONG ?

Bersyukur merupakan perkara yang wajib perlu ada dalam diri manusia. Manusia yang tak tahu bersyuku...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Malasla..

Malasla..

Hari ini malas nak update blog! Sebab MALAS!
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Gaya Tidur Yang Seksi ?

 Hahah..tajuk itu macam hotkan..mesti ada yang terfikir aku capture gambar aku dan upload kat blogger! Oh tidak..aku belum lagi mental probl...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Suka hari ISNIN tapi TAK suka WEEKEND.

Suka hari ISNIN tapi TAK suka WEEKEND.

Mesti orang fikir aku ini adalah BODOH! Sebenarnya tidak! Sebab aku rasa ramai suka weekend sebab puratanya manusia di dalam dunia akn ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Cara Untuk Melatih Hamster Untuk Jinak

Tajuk yang amat panjang. Aku pun tak tahu nak pendekkan tajuk entry ini..Tapi asalkan anda faham dah cukup buat aku..Nampaknya aku kena sent...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Bila Rasa .......

Bila Rasa .......

Dari dulu sampai sekarang aku paling BENCI orang yang suka buat salah tapi tak mahu mengaku salah. Orang-orang macam ini hanya tau memandan...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Berblogger kat hp

Berblogger kat hp

sebenarnya aku nak tester je guna blogger kat hp cerdik pandai aku ni...hehehe...jangan mare!
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Sakitnya..

Hari ini aku berpenyakit? Wauu penyakit apakah itu? Sakit perut..bukan sakit perut sahaja tetapi terkena cirit-birit. Amat seksa sekali....
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Janganlah membodohkan dan memperbodohkan diri.

Tajuk yang macam emo je.. Aku tengah emosi? no no no ...tidak.. Aku cuma emo dengan orang-orang yang suka membodohkan ( ada ke dalam tatab...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Jika Tiada Jodoh Antara KIta.

Jika Tiada Jodoh Antara KIta.

Jika tiada jodoh antara kita Janganlah engkau menyalahkan takdir Kerana itu memang suratan antara kita Jika tiada jodoh antara kita Ja...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Cucur Ikan Bilis Ranggup

Petang ini aku sediakan hidangan minum petang yang tak seberapa special tapi sedap. Entahla hari ini mood...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top