2010 yang akan pergi..

Salam..beberapa jam lagi kita akan meninggalkan tahun 2010. Banyak sangat kenangan suka duka yang terpahat sepanjang tahun 2010 ini. I pun r...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Kenapalah buat kerja sambil lewa?

Kenapalah buat kerja sambil lewa?

Salam..ini entry sakit hati versi tak puas hati. Benda ini bukan ditujukan kepada blogger tapi kepada peniaga Melayu. I bukan tujukan pada...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Templete baru sempena 2011

Templete baru sempena 2011

Salam.. Sungguh penat 2-3 hari sebab mengemas rumah..bukan kemas biasa tapi kena angkat semua barang kehulu hilir sebab nak ubahsuai lantai...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Tutorial 35 : Meletakkan background pada blog ( Cara 1 )

Tutorial 35 : Meletakkan background pada blog ( Cara 1 )

Salam.. Lusa kita akan sambut tahun baru..Ok kali ini I bagi tutorial simple.. 1. Sign in blogspot > Design > Edit HTML dan cari co...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Tutorial 34 : Pop up window when open blog

Tutorial 34 : Pop up window when open blog

Salam.. Alhamdulilah blog tutorial makin mendapat sambutan.. Insyaallah I akan ajar apa yang patut dan apa yang I tahu.. I kan tak kedeku...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Thank sebab bagi tikus!

Salam.. Selamat malam..thank sebab bagi tikus? Tak mau la, kalau bagi hamster tak apa la tapi tak nak la tikus.. Hamster itu bukan tikus ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Proses renovate blog!

Proses renovate blog!

Salam.. I tengah renovate my blog hehehe.. No update now..
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Tutorial 33 : Background berbeza untuk setiap page

Tutorial 33 : Background berbeza untuk setiap page

Salam..Terover rajin hari ini.. Sebenarnya tutorial untuk simpanan sendiri dan rujukan sendiri.. Khas untuk yang ada page/new page dalam b...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tutorial 32 : Autohide Shoutbox plus Float

Salam.. Dah 2 hari tak update blog..sebab bz sikit..banyak nak share ini..kakakka.. Sebenarnya I tengah sibuk main code html untuk design ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Siapa Nak masuk bloglist saya?

Siapa Nak masuk bloglist saya?

Salam..selamat malam..malam ini nak BW je la ye.. Sebenarnya I tengah cari ilham nak design blog i ini..hehhe.. Nanti tahun 2011 I akan guna...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Gambar Kena Jaja untuk Phone SEX

Salam.. Idea + rajin = tulis entry I memang dah lama nak tulis entry ini tapi asyik lupa je.. So sekarang I nak menulis dengan tekunnya hehe...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tepuk tangan bila tengok orang JATUH!

Salam.. Salam Jumaat..hujung minggu ini ramai sungguh majlis perkahwinan..pertunangan..maklumlah musin cuti sekolah. Lusa my sepupu pula k...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Kucing pun dah boleh main games

L Salam I nak share something special ini..khas untuk pet lover. Berkisar pasal video games Video Games atau permainan video bukan sahaja...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Tutorial 31 : Membuat Arrow Back to Top

Tutorial 31 : Membuat Arrow Back to Top

Salam.. Ini tutorial laju-laju.sebab berokband sudah meragam..rasa nak baling ke dinding sahaja!!uhh! Sebelum ini I ada buat tutorial INI ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Tutorial 30 : Note di Bawah Setiap Post / Entry

Tutorial 30 : Note di Bawah Setiap Post / Entry

Salam Yes!! dah 30 blog tutorial I.. Teruskan berusaha untuk berbakti kepada masyarakat ye Miss Farah! chayokk.. Hari ini nak ajar cara untu...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Awak boleh kerja di sini tapi kena BUKA...

Awak boleh kerja di sini tapi kena BUKA...

Hello!! Awak boleh kerja di sini tapi kena buka tudung ye? Kami nak yang free hair sahaja.. Kenapa tak suruh buka seluar dalam je kalau nak...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears

Salam.. Masa BW semalam I ada ternampak kat mesej box tentang GA yang dianjurkan oleh Gayah Spears I amat-amat teruja sebab hadiah dia DO...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Kerja Oh Kerja

  Salam..selamat malam..hari ini nak tulis entry sedih ini.. Memang tengah sedih sebab I belum dapat kerja lagi..nak sangat bekerja dan peg...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Luna Maya tonton video seks di mahkamah

Luna Maya tonton video seks di mahkamah

JAKARTA - Pengacara terkenal, Luna Maya menonton klip video seks yang menunjukkan seorang lelaki mirip penyanyi Ariel melakukan hubungan ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tutorial 29 : Mencantikkan Comment Box

Salam.. I nak tulis tutorial ini semalam tapi berokband dah buat band then tak mahu berkhidmat kat tuan dia so I pun mengalah la kan...kesi...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Hantu Indonesia Idol?

Hantu Indonesia Idol?

Betul ke ini? or just gimik goblok sahaja seh..hehehe..jom layan..first time tengok itu takut juga.. Takut? hahaha...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Majlis Perkahwinan Marion Caunter Dan SM Nasa

   Selamat Pengantin baru buat Marion dan SM Nasa.. U all kat luar sana jangan la asyik mengutuk orang kata pisau cukur ke apa.. Itu hidup...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Drama Akasia TV3 : Tiramisu

Drama Akasia TV3 : Tiramisu

Salam..  Malam ini nak review pasal drama Akasia yang akan menjelma di TV3 selepas Drama Seribu Kali Cinta Tak sabar nak tengok drama ini.....
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Segmen Mari Masuk Senarai Blog Larian

Salam.. Thank pada Bulan Purnama sebab tag Miss farah ye.. Segmen kali ini Mari Masuk Blog Larian...jom lari-lari OK! PERKARA YANG PERL...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tutorial 28 : Mengambil Code Warna

Salam..it very simple dan easy sangat ye.. Ada reader tanya macam mana nak cari code warna.. so i nak tunjuk benda mudah ini.. Anda hanya ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tutorial 27 : Membuat Favicon Sendiri

Salam.. Rindu nak menulis tutorial..so hari ini nak ajar yang simple je.. tak mau yang susah2 hehehe... Tutorial hari ini adalah cara-cara ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Tak sesuai kepada yang berotak HITAM 18+++

Tak sesuai kepada yang berotak HITAM 18+++

HAA..fikir apa itu?
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

RUBI balik rumah

Muka nakal! Salam Penat hari ini.. Siang tadi balik kampung dengan mama dan papa jap ada orang kahwin.. lepas itu ambil RUBI .. Jenu...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top