Entry Laju-laju

Entry Laju-laju

Assalamualaikum semua. Selamat malam. Kepada follower thank sangat sebab menjadi follower blog comot ni. Insyallah akan dijejaki kalian. Ya...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Jom masak-masak dihujung minggu.

Assalamualaikum. Apa korang buat hujung minggu ni? Mesti asyik tidur membesarkan perut je kan. Wahai anak-anak dara sekalian silalah ke dapu...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Nenek Tua Ditiduri 3500 Lelaki

Nenek Tua Ditiduri 3500 Lelaki

Mulai berprofesi menjadi pelacur pada pasca meletusnya Perang Dunia ke-2  setelah suaminya tewas dalam pertempuran, nenek yang bernama Mi...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Dah langgar..engkau lari!!

Assalamualaikum. Tadi aku ada lah dengar kes langgar lepas itu lari..ala langgar lari. Memang mendidih sangat dengar tu. Rasa nak bagi p...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Aku bingung!

Aku bingung!

Assalamualaikum. Selamat Petang. Sebenarnya aku tengah runsing fikirkan masa depan aku. Aku memang berhajat nak sambung study tapi dalam de...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tutorial 47 : Cursor Comel-comel

Assalamualaikum. Hari ini aku nak ajar cara-cara nak meletak cursor ke dalam blog. Sebab ramai sangat tanya macam mana nak letak curso...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Penantian itu adalah satu penyeksaan..

Assalamualaikum. Lega dan lega rasanya selepas menjalankan tanggugjawab..chewahh tanggungjawab lah sangat! Sebenarnya aku bukan nak cerit...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Anak kucing di seksa sampai mati

Anak kucing di seksa sampai mati

Assalamualikum.. Sedih giler aku tengok artikal ni. Memang rasa nak tembak je kepala orang yang buat macam ni. Korang layan la gambar-gamaba...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Nak jadi penyanyi konon?

Nak jadi penyanyi konon?

Assalamualaikum. Lama juga blog aku ni berkulat ye. Perlu dicuci dengan anti kulat nampaknya. Antikulat itu adalah entry baru muahahaha. Ok...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tutorial 46 : Sparkling Cursor

Assalamualaikum. Hari ini aku nak share tentang nak melawakan blog lagi. Tutorial ini cuma nak tambah kecomelan blog je tak ada yang penti...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tutorial 45 : 3 Automatic Recent Post dan Previous Posting

Assalamualaikum dan selamat malam. Hari ini mood nak tulis tutorial datang dengan tidak disangka. Antara sebab-sebab kenapa dia datang adal...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Rubi pergi selamanya

Rindu Rubi Assalamualaikum. Air mata masih tak kering kerana kesedihan masih menoreh jiwa ini. Hari ini 15 Febuari 2011 mencatatkan ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tutorial 44 : Membuat Floating Button

Assalamualaikum. Maaf sangat sebab terlepas pandang untuk membuat tutorial ini. Ramai yang nak tutorial ni tapi asyik lupa je hehhe.. Di ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top