Blog Cik Nur Farah masuk majalah Remaja 1 Jan 2013.

Assalamualikum, Excited sangat bila terjumpa mesej ini di Cbox.   lepas tu ada lagi yang bagitahu :)   Mula-mula fikir jug...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Jalan-jalan Jom Heboh Bukit Jalil.

Assalamualaikum semua, Hari ni last day untuk tahun 2012. So bye-bye 2012..welcome 2013 yehaaa... Ok, hari ni kita nak share tentang...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Shopping online perfumes lagikk.

Assalamualaikum dan selamat pagi warga blogger yang suka baca belog aku yang comot ni hehehe. Hari itu cash out nuffnang dan haruslah beli...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

The Body Shop Perfumes.

Assalamualikum, hari ni update guna ipad je la sebab malas nak bukak lappy. Semalam lepas balik dari kampung kita pi lepak kat Aeon untuk me...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Perfumes yang best.

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog ini. Lama tak update sebab sekarang bergembira di rumah sambil relax-rel...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Nak Samsung Galaxy Note II

Assalamualaikum, Adore sangat pada handphong ni. cun beb warna putih. Entah kenapa terjatuh cinta pada brand Samsung walaupun a...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Pil Kurus Duromine.

Assalamualaikum semua. Ramai sangat nak kuruskan sampai nak take pil yang boleh melayang-layangkan nyawa anda. Kali ini aku nak share pil...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Kebaikan dan Keburukan DIet Atkins.

Kebaikan. Diet Atkins memang terbukti berkesan menurunkan berat badan, kenapa ? Dalam amalan Atkins, karbohidrat disingkirkan terus ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Adore pada baby G Casio.

Assalamualaikum dan selamat pagi, semalam kecoh dengan tarikh cantik 12.12.12. so hari ni nak update 13.12.12. Mesti ramai yang take tarikh ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top