Kek sedap dan murah untuk di tempah - area Kampar

Assalammalaikum.  Selamat tahun baru Islam..semoga kita lebih baik dari sebelum ini.
Hari ni nak ajak korang tempah kek snow cheese kek dan red velvet.  Kalau beli kat kedai confirm mahal tapi hari ni korang boleh menikmati kek snow cheese kek dan red velvet dengan harga yang lebih murah.
1 kilogram snow cheese kek RM40 sahaja
1 kilogram red velvet kek Rm55 sahaja
Free cod kawasan Kampar Perak sahaja atau kawasan berdekatan.
Yang pastinya korang takkan menyesal tempah kek ni sebab sangat SEDAP SANGAT!!!
Kalau korang nak tempah boleh terus contact my sister.
Shida
No telifon- 0105694590
Facebook : Ida Yushida
Snow cheese cake
Red velvet cake
Tag : iklan, kek
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
3 Comments for "Kek sedap dan murah untuk di tempah - area Kampar"

Assalammualaikum..Farah...mmmm..sdapnye kek2 tu...rasa nk ngap je spotong..hihi..~

PROMOSI SHAWLS HALFMOON GLITTER + CHIFFON RM25 ONLY
http://eira-shamiera.blogspot.com/2013/11/shawls-halfmoon-2-layer-rm2500-only.html

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top