Tempahan full template daripada Anita Lovely Cakes.

Assalamualaikum..

Lamaaa sangat tak update, memang banyak benda nak update..dengan tutorial, review produk, iklan dan bermacam lagi tapi busyyyy sangat.

Untuk pembuka tempahan adalah daripada Anita Lovely Cakes.

Blog ni adalah blog shop.

Tuan blog menyerahkan kepadaku untuk reka bentuk blog. Theme colour pink dan biru.

Blog ni dekorasi dia simple sebab memang good for blog shop, pelanggan mudah nak tengok dan lihat dan tidaklah terlalu beratkan.

Banyak cakes menarik dan sedap!..kalau korang duduk sekitar Ipoh boleh contact sis Anita ni.

 


Jenis column adalah 3 column.

Nak tengok secara real??

 
Berminat dengan hasil tanganku??



P/s: Aku ambil tempahan terhad je ni.


Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
2 Comments for "Tempahan full template daripada Anita Lovely Cakes."

salam pg cik farah..cantiknye..m3h pun teringin nak make over blog

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top