Masih tak ada tudung raya?

Assalamualaikum. Nak dekat-dekat raya ni mesti korang rungsing nak shopping kan..mesti sesak sampai tak boleh bernafas, silap-silap boleh ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Mudah Bermake-up dengan Kokuryu Super Summer Cake ( Bedak Arab).

Assalammualaikum, Sekarang aku sangat busy dengan hal pengajian aku. Bersungguh sangat busy sampaikan hal blog pun tak terupdate. Harap ma...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tampil sihat dengan Shaklee.

Assalamualaikum wbt.. Promosi harga istimewa khas untuk ibu2 comel di luar sana. Admin ingin menawarkan   SET SHAKLEE yang sangat m...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Review Bedak Arab Kokuryu Super Summer Cake.

Assalammualaikum, Sekarang aku sangat busy dengan hal pengajian aku. Bersungguh sangat busy sampaikan hal blog pun tak terupdate. Harap m...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Cergas dengan Alkalete di bulan puasa.

Cergas dengan Alkalete di bulan puasa.

SELAMAT BERPUASA * Jalani Ibadah puasa tanpa ASID. CABAR...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top