VIP / VVIP/ Golden Number for sale

Assalamualaikum kali ni aku nak promote nombor tapi bukan nombor ekor ye.. Korang mesti nak memiliki nombor telifon bimbit ya...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Dah lama tak pokpet pokpet dalam blog sendiri.

Assalamualaikum.. Rindu kat blog busuk ni. Nak update macam orang lain juga. Rinduuuuu tapi sebab busy dan malas nak luang masa extra for ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Full template for Ct Sara

Assalamualaikum.. Nak update tempahan lagi ye. Tempahan kali ni dari kak ct Sara Ini blog peribadi. Tuan blog nak 2 column je. ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Full Template untuk Mina Reenamee

Assalamualaikum.. Tempahan full template for blog shop lagi hehehe.. Kali ni theme ialah pink purple! I like this color tau. Blog ni a...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tempahan Full Template dari Miss Beila

Assalamualaikum, Kali ni nak update tempahan full template lagi. Kali ni daripada Miss Beila. Blog beliau baru dan private lagi. ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tempahan full template daripada Anita Lovely Cakes.

Assalamualaikum.. Lamaaa sangat tak update, memang banyak benda nak update..dengan tutorial, review produk, iklan dan bermacam lagi tapi b...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

FANTABULOUS MASK AND SCRUB

Assalamualaikum dan selamat hari Jumaat yang berbahagia. Happy sangat sebab dapat tajaan dari Le Chantique Shope. Kali ni aku nak cerita...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tempahan Design dan Edit Blog.

LIMITED EDITION SAHAJA!! CEPAT SEBELUM FULL!! SILA BACA DAHULU SEBELUM MEMBUAT SEBARANG TEMPAHAN   Assalamualaikum dan salam sejahtera...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Kek sedap dan murah untuk di tempah - area Kampar

Assalammalaikum.  Selamat tahun baru Islam..semoga kita lebih baik dari sebelum ini. Hari ni nak ajak korang tempah kek snow cheese kek d...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Hope dipermudahkan.

Dalam proses utk field work. Harap dipermudahkan ye..lepas ni bersengkang mata update data, analisis dan siapkan bab by bab.. Ini baru seba...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Ubat Kurus.

Assalamualaikum semua, Ada yang tanya, ok tak makan ubat ni? Ok tak makan ubat tu? Pada aku kalau tengok testimoni semuanya bagus, semua...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top