Tempahan Design Blog Sihat Anggun Vita @ Shaklee

Assalamualaikum,

Hari ni maraton update review blog yang telah ditempah oleh customer tersayang.

Tempahan kali ni dari Kak Zizi,
Beliau menjalankan biz shaklee.
Jadi kalau nak dapatkan produkl Shaklee bolehlah contact beliau ya..

Kak Zizi nak blog thema pink belacan.
2 column.
Header gambar produk dan owner.

Header kak Zizi. Cik Farah mix bunga, pic produk dan gambar owner blog.



Kat header diletakkan segala maklumat contact.

Body blog pula:


Cik Farah snap dari blog design Cik Farah supaya senang nak view kan.

Kalau nak dapatkan produk Shaklee boleh jenguk blog beliau dan follow sekali:


Sekian itu sahaja untuk review hari ini, jika betul-betul berminat boleh hubungi Cik Farah ya, what apps je Cik Farah, insyallah akan dibalas.



Berminat dengan design Cik Farah?
Jangan malu dan jangan segan untuk What Apps Cik Farah.
Contact No.: 017 2788 373
Sila Click link berikut untuk mengetahui:
Maklumat Tempahan
Contoh Design Full Template
Contoh Design Header

Promosi hanya untuk full template sahaja tau! Rugi kalau tak tempah awal-awal sebab Cik Farah hanya ambil limited je tau. Ok tata.. 💖💖


Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
2 Comments for "Tempahan Design Blog Sihat Anggun Vita @ Shaklee"

Salam sis Farah yang dihormati

Saya nak tanya kalau untuk banner dan poster marketing, sis amik tempahan tak

Kalau amik saya nak tempah

Boleh sis bagi quotation?

Tq in advance sia

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top