Social Media

Semoga murah rezeki kepada yang FOLLOW ❤

JERAWAT, JERAGAT, KULIT KUSAM HILANG DALAM MASA 10 HARI.

|
Kulit Wajah Anda KUSAM, BERJERAWAT, BERJERAGAT??
Boring dah pakai macam-macam dari yang mahal hingga yang murah tetapi semua menghampakan.
L’AROME ClearskinPhytoCellTec ada jalan penyelesaiannya..
                                                      
Tahniah dan hebat kerana kulit wajah bakal “transformed” menjadi lebih halus, mulus dan gebu hanya dengan menggunakan produk L’AROME ClearskinPhytoCellTec.








Kelebihan-kelebihan L’AROME ClearskinPhytoCellTec ini memang sudah TERBUKTI MEMBANTU untuk :

·         Mencerah, menggebu, melicinkan dan menyerikan kulit wajah
·         Bertindak sebagai krim antipenuaan
·         Mengandungi antioksida yang berupaya menngeluarkan toksin dari kulit wajah
·         Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan di wajah ( kesan dapat di lihat seawal 10 hari)
·         Melembapkan kulit yang kering dan kasar di sepanjang penggunaan
·         Menegang dan menganjalkan kulit wajah
·         Menghilangkan pigmentasi/jeragat dan kesan parut jerawat
·         Memperbaiki & memperbaharui sel-sel baru kulit dengan bertindak dari dalam
·         Meneutralkan kembali kulit yang rosak akibat dari sinaran UV matahari, pencemaran dan penuaan
·         Hasilnya kulit kembali REMAJA!!

L’AROME ClearskinPhytoCellTec mangandungi :

·         PhytoCellTec Malus Domestica – stemcell epal hijau liar dari Switzerland
·         Cucurbita Pepo ( Pumplion Seed Extract) – Ekstrak biji labu untuk menegangkan kulit yang kendur
·         Pullulan – merupakan sejenis bahan semulajadi yang di proses dari ‘black yeast’ yang berupaya menegangkan kulit dengan sertamerta, sangat berkuasa menterbalikkan kesan penuaan (reverse aging) dan sangat kaya dengan antioksidan
·         Porphyridium Cruentum Extract – di ekstrak dari sejenis algae merah yang sangat berkesan dalam menentang kesan-kesan penuaan
·         Ascorbyl tetraisopalmitate – mengandungi vitamin C yang sangat kaya dengan antioksidan.


Testimonial penulis sendiri selepas pengunaan L’AROME ClearskinPhytoCellTec selama 2 minggu.




Untuk keterangan lanjut :


Fb : Zarina Taharim
SMS/ Whatsapp : 012 – 614 2871

SELAMAT BERCLEARSKIN!!
 




Tempahan daripada Asrifa Online Shop

|
Assalamualaikum..

Tempahan daripada Asrifa Online Shop.

Owner blog ni menjual barangan kecantikan dan kesihatan.
So kalau nak dapatkan barangan yang best2 dan sudah tentu original boleh jer serbu blog beliau ya.
Owner ni menyukai warna pink so theme blog adalah pink, 3 coloumn.


Akak ni juga ada buat tempahan facebook cover banner,




Kalau rasa berminat dan serius nak tempah boleh tengok contoh DESIGN dan SYARAT yer...

Nak mudah sila what apps aku beramai-ramai ya...>>> 0172788373

Ni aku tengah buka tempahan so boleh menempah, kalau dah tutup MINTA MAAF ye.

Haaa...lupa jom serbu Asrifa Online Shop.

p/s: Aku pun dah shopping kat Asrifa, nnt kalau mujarab aku kasi review ya! Bye2..






Tempahan blog sudah dibuka!

|
Assalamualaikum

Lama tak update blog sebab busy dengan hal dunia hahaha

Ok, Kalau rasa nak tempah blog boleh PM aku cepat2 ye


What Apps je kat nombor 0172788373

Insyallah aku reply...


Yang benar2 serius je...kalau dah nama tempah mestilah ada kos..

Bukan wat keja amal untuk free-free no cass...

Dan paling penting kena tunggu Q ye,,kalau bayar dulu Q anda di hadapan..bayar kemudian n tak bayar2..tak ada dalam Q..

Sekian melaporkan..

Jangan lupa what apps gue  0172788373


Bye!


KURUS DAN LANGSING BERSAMA L’AROME

|



Salam….masih ramai yang mencari produk yang benar-benar berkesan untuk menghilangkan selulit, stretch mark dan membentuk tubuh..Produk yang benar-benar dapat menyelesaikan semua masalah di atas…Magic Serum – L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM. 


L’AROME menyelesaikan masalah-masalah seperti berikut :
•    Selulit
•    Strech mark
•    Spare tyre
•    Double Chin
•    Peha besar
•    Lengan menggeleber


Banyak testimoni yang menunujukkan tindakbalas positif..Antara testimoni positif L’AROME :








Gerenti berkesan….Dijamin 300%...

Harga L’AROME adalah harga mampu milik :

1 botol -  RM 150
2 botol – RM 300
4 botol – RM 350 ( Pakej paling jimat)

Sila hubungi saya untuk keterangan lanjut :

SMS/ Whatsapp : 012 – 614 2871
Email : r33na_810904@yahoo.com

P/s- Kalau nak beli cepat2 PM sis tu tau :)

Custom Post Signature

Custom Post  Signature