Wajah baru Blog Cik Nurfarah

Assalamualaikum..
Lama rasanya tak update blog..rindu kat blog ni.
Ada nampak perubahan baru tak blog Cik Farah ni??

Template dah tukar warna sebab nak rasa lebih fresh..tak nak all is PINK walaupun pink tu warna kecintaaan..jadi mix sikit dengan warna terquoise.
Bentuk post entry dan sidebar pun tukar kepada bentuk empat segi..dan header juga aku tukar kepada nama blog sahaja tanpa letak doodle atau gambar dan footer masih kekalkan ada trademark doodle khas aku.



Sebab tukar?? nak nampak kelainan dan nak nampak kematangan sikit..ala2 feminin gitu..sebab tu letak background rose vintage hehehe..

Saiz blog mula-mula nak kecilkan jadi 1000px tapi macam tak syok pula mata ni sebab mengecilkan gambar2 dalam entry sebelum ni jadi stay kekalkan 1200px supaya mata cerah memandangkan..

Kalau rasa berminat nak hasil tangan Cik farah boleh la what apps je kat no ni 017 2788373 yerrr..sebelum tu tengok2 la portfolio yang tersedia tu dan syarat2 tempahan..

Rasa nak bagi special prices je..kalau berminat cepat PM yer sebab siapa cepat q dia akan diutamakan..

Bye...

Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
3 Comments for "Wajah baru Blog Cik Nurfarah"

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top